10 Comments Lisää omasi

 1. Kirsikka Tikkanen sanoo:

  Juu, aivan selvä tuore äiti heti ennen avaamistakaan, ja ehkä suu oli se tunnistuksen avain, mutta pian jo muukin ilme, todella näköinen. Toivottavasti kelpaa Auran näyttelyyn, ois sen arvoinen, ellei sitten liian julkinen henkilö paina vaakassa, mutta siis toivottavasti ei. Upea tämäkin työ !

  Liked by 1 henkilö

  1. Aiheeltaan ainakin ajankohtainen ja ”kaikkien huulilla”

   Tykkää

 2. Helena Kokkonen sanoo:

  Halusin vain ilmaista, että ensin näin tunteet, sitten luulin tunnistavani henkilön.

  Liked by 1 henkilö

  1. Niin ja tunnistitkin

   Tykkää

 3. Helena Kokkonen sanoo:

  Hetken mietin – henkilö tuntui tutlta. On sitten kuka tahansa, ei voi olla näkemättä tuon naisen onnea ja iloa. Se välittyy heti ensikatsomalla kuvasta. Teos on hieno, onnistunut ja hyvä. Onnea hänelle edelleen ja kuvan tekijälle!

  Tykkää

   1. Helena Kokkonen sanoo:

    Ja se sopii hänelle! Aluksi vain kiinnitin huomiota kuvan henkilön valoisaan ja onnentäyteiseen katseeseen ja olemukseen, jonka olit onnistunut saamaan työssäsi erinomaisesti näkyviin. Ja sitten se tuttuus alkoi valjeta. Upea kuva!

    Liked by 1 henkilö

   2. Huomenna saan kuulla, onko työ valittu Auran näyttelyyn. Saattaa mun erikoinen tekniikka härnätä jyryn jäseniä. Hyvä, jos härnää. Eivät olle nähneet koskaan vastaavaa tekniikkaa. Yleensä uudella on vankka vastustus. No riippuu ihmisistä. Katsotaan.

    Tykkää

 4. Irjaleena sanoo:

  Onnea onnea vaan uudesta ilon ja onnen jo silmistä nähtävästä teoksesta. Puusilmäinenkin varmasti huomaa, kuinka tuomi on taipunut oksineen ja uurteineen taitavan puunkäsittelijän ja herkän ihmismielen havainnoijan käsissä juuri oikeaan ilon tunnelmaan.

  Liked by 1 henkilö

  1. Kiitos. Välitän terveiset puusilmälle.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s