11 Comments Lisää omasi

 1. Helena Kokkonen sanoo:

  Totta kai ilkeämielisistä kommenteista tulee paha mieli. Siksi minäkään en ymmärrä, miksi pitää sanoa ilkeästi, jos ei itse jostain tykkää. Joku muuhan voi tykätä, ja tykkääkin. Jos on jotain arvostelumielessä kommentointia, vaikka negatiivistakin, se on aivan eri asia kuin vain heitto, ettei tykkää ja sitten vielä ihmettelee, että miten joku voi tykätä. Miksi tuollaista tölväisyä ei voi vain jättää sanomatta ja mennä sellaisille alueille, joista tykkää; luulisi, että jokainen ymmärtää tuon loukkaavan tyylin.

  Jatka vain omaa tyyliäsi! Yleensä paha mieli menee ohi parissa viikossa, ellei sitä koko ajan uudelleen aktivoi.

  Olen tämän jokapäiväisten lepopäivieni ratoksi keräillyt täältä galleriastasi kuvia omaan tiedostooni/ galleriaani, koska en saa täällä kuvia näkyviin aina kokonaisina ja jotenkin se haittaa kuvien katseluani. Tätä koostetta itselleni tekiessä huomasin taas, miten hienoja monet työsi ovat. Löysin myös kuvia, joita en ole aikaisemmin huomannut. Avautuivat monet uudelleen, näin ne uusin silmin ja ajatuksin, ja varmaan jatkossakin niin käy. Ei näihin kyllästy.

  Syy siihen, että en saa täällä kuvia mieleisen kokoisiksi tai koko teos kerrallaan nähtynä, ei luultavasti ole sinun asettelusi syy, vaan oman koneenkäyttöni taidon puute. Yleensä mielelläni kumminkin laitan syyt muiden niskoille tyyliin en minä
  mutta muut.

  Tykkää

  1. Kirjoitat mollaamisesta juurikin niin kuin itsekin ajattelen. Taide erityisesti jakaa ihmisiä, mutta kaikkea ei tarvii loukkaavaan tyyliin huutaa päin naamaa. Kyseisessä tapauksessa huomasin, ettei ko rouva ymmärtänyt töistäni, puusta ym yhtään mitään. Kertoi tuntevansa nämä jutut hyvin, koska on itsekin tehnyt joskus puupiirroksia…eli suomennettuna ei tiedä minun töistäni mitään. Tää nyt pitää jättää omaan arvoonsa, mutta olisin jotenkin varma, että hänen mielipiteensä voi muuttua, jos hän törmää töihin luonnossa…niin tai sitten, kun töistäni pyydetään miljoonia…
   Niitä miljoonia odotellessa on kiva, että olet saanut töitä ladattua itsellesi. Tämä WordPress on valmis pohja, jota osaan muokata vain hyvin rajallisesti. Mielestäni tämä ilmaisversio on erityisen rajoittunut. Onko käytössäsi pöytäkone? Wintoosa vai Mac? Tosin ei tuo käyttöjärjestelmän tietäminen minua paljon auta. Muistaakseni ainakin minun versiossani tästä Wordpresistä, jossain yläpalkissa on auki klikattava valikko, josta voi valita, minkälaisella laitteella sivuja katsoo. Voin kuvia myös tarpeen mukaan laittaa sähköpostiin.

   Se Auran näyttely on fiksussa tilassa. Kesällä oleva näyttely on Kynnysgalleriassa, jossa on surkeet loisteputkivalot. Tosin tila on suurehko, joten töitäni sinne mennee useita kymmeniä. Olleeko sun suunnalla kiinnostuneita galleristeja? Juu älä säikähdä, en yritä laittaa sinua töihin : )

   Tykkää

 2. Kirsikka Tikkanen sanoo:

  SF-fani olen minäkin, kotimainen elokuva on kuulunut jo kauan lomapäiviin, ja nyt eläkeviikoilla joka päivä. Olen myös puutaitelijan todella hämmästynyt fani, niin taitava ja lahjakas….ja ainakin mulle jotenkin nyt vasta puusta ulos tullut. Raati valitsi loistavia töitä, mutta siskon olisin siellä halunnut nähdä, mutta tosiaan SF-teema, ja hyvä, ettei sisko kuulu siihen teemaan, kun ei ehkä olisi enää olemassa !

  Tykkää

  1. Sinne sai asettaa ehdolle vain joitakin töitä, ettei yhdeltä henkilöltä tulis siis liikaa. Minulta valittiin kaikki eli näemmä joku muukin on tykästynyt töihini. Auran näyttely tullee olemaan mielenkiintoinen, koska tilat ovat hyvät ja lehdistöäkin ollee avajaisissa. Maaliskuussa siis Auran kirjaston yhteydessä olevassa galleriassa. Tervemenoa!

   Tykkää

 3. Helena Kokkonen sanoo:

  Todellakin hieno kuvasarja näin kokonaisuutena nähtynä. Kuulaita! Totta on myös se, että teokset pitäisi nähdä luonnossa. Eivät ne ruudulla varmaankaan ole sitä, mitä luonnossa ovat.

  Liked by 1 henkilö

  1. Maaliskuun olis Auran kirjaston galleriassa näytillä noi kuvassa olevat. Jos olet niillä suunnilla silloin liikkeellä, voisit ehkä poiketa. Ihan vaa muuten vaa. Täysin siis muissa asioissa…ja sitten sattumalta…tästäkin sais muuten taulun aiheen. Pitäisköhän mun jo lopettaa nää tauluilemiset…?

   Tykkää

   1. Helena Kokkonen sanoo:

    No älä vain lopeta! Mielenkiintoista on sinun taulujasi katsella ja hauskaa juttujasi lukea – vaikken niiden juttujen pointtia tai huumoria aina osaakaan tulkita tai ymmärrä.
    Olisi todellakin mukava tulla Auran näyttelyyn, mutta vastaan siihen Barbara Helsingiuksen laulujen sanoin: Neljä tuulta on vahvaa, merta seitsemän on, joiden kulku on muuttumaton. Minun kulkuni ovat mitä ovat, en itsekään tiedä, milloin missäkin tulen olemaan, mutta jos kesällä on Turussa se yksityisnäyttely, josta jostain täällä muistelen lukeneeni, on todennäköisempää että ”tulen käymään siellä, jos vain kuljen sinnepäin”

    Tykkää

   2. Sitä on tämmönen herkkä sielu niin vuorovaikutteinen ( ? ), ettei vain ilkeät kommentit…mutta myös kommenttien puuttuminen syö miestä. Ilkeillä kommenteilla en tarkoita yhtäkään täällä sivulla julkaistua. Facebookin taideryhmässä yks älytön akka kirjoitti jtkn ”miten joku voi tällaista tehdä…en tykkää…”. En ollut hänen mielipidettään kysynyt eikä hän todennäköisesti ymmärrä puutaiteesta mitään, mutta…en jaksais tommosten aivottomien takia mieltäni pahoittaa, mutta silti se vaikutti eli lopetin sen kanavan käytön. Muutenkaan se ei kyllä ollut minun paikkani, koska siellä monet kokevat taiteen olevan fotorealistista kuvien maalaamista kankaalle. Minun mielestäni se on taitavaa jäljentämistä, mutta taiteen ymmärrän ihan toisin.

    Nii tohon näyttelyyn tulemiseen olis voinu vetää nykäset eli ehkä tulen, ehkä en. Toivottavasti poikkeet kuitenkin, jos satut nurkissa pyörimään.

    Pariin työhön olen odottanut kommenttiasi. Jatkan odottelua.

    Tässä niille, jotka eivät tunne B:n laulua: https://youtu.be/YIu0HsJ6tuI

    Tykkää

   3. Nii toi mun huumori,,,se nyt on semmosta eli tämmöstä,,,mun näköistä. Vällillä varmaan pitää miettiä, mikä juttu tähän on haudattuna. Välillä selkeempää. Ilkeetä ei koskaan. Ittestäni heittelen välillä raskaampaa juttua.

    Tykkää

 4. Irjaleena sanoo:

  Sykähdyttävä, sanoi yksi taitelija tänään tuosta SF-kollaasista. Sykähdyttävä on minunkin mielestäni, joka olen aikamoinen SF-fani… ja myös puutaiteilija-fani!

  Liked by 1 henkilö

  1. Totistaa Pylkkänen

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s