6 Comments Lisää omasi

 1. Sopiihan tätä katsoa pitempääkin. Ainoa puute on se, ettei ole mainoskatkoja eikä siis pääse jääkaapille.

  Tykkää

 2. irjaleena sanoo:

  Kiitos elokuvatuokiosts. Muutama kerta tuli katsottua putkeen… ei olisi malttanut lopettaa, kun tutuista kuvista löytää koko ajan uutta.

  Liked by 1 henkilö

 3. Helena Kokkonen sanoo:

  Mistä näitä uusia kuvia ja kuvaesityksiä aina tulee? Tiedän, tyhmä kysymys (laitoin vain, ettet sentään minua tyhmäksi luulisi, kysymystä vain!). Tämä diakuvaesitys on hyvä oivallus. Selaileminen täällä vie usein perille tai hunningolle; siksi olen keräillyt omiin kansioihinikin näitä kuvia. Lisää toivon minäkin, vaikken ehkä ole edes löytänyt kaikkia aikaisempiakaan. Löytöretket jatkuvat.

  Tykkää

  1. Ei ole tyhmä kysymys. Jos tyhmiä ihmisiä on olemassa, olen melko varma siitä, ettei minun sivuni heitä kiinnosta ollenkaan eli jatketaan levollisella ja turvallisella mielellä. En tiedä, miten se tähän liittyy, mutta: annetaan elämän kantaa ja ellei se vällillä kanna, tuetaan toisiamme. Minä yritän sivuillani jakaa sieluani ja tietysti välillä toivon, että saan kannustusta ym. Näitä töitä tehdessä välillä olen ihan metsässä eli kuutamolla eli korpikuusen alla miettimässä, mitä järkeä…onko tämä sitä jotakin…eilen oli taas synkkiä hetkiä autotallissa. Näitä ”mitään et osaa, mihinkään sinusta ei ole”-hetkiä. Miten niitä vaan jaksaa pusertautua sielun syövereistä loppumaton määrä. No nyt lopetan tämän virren veisaamisen. Pää pystyyn ja kohti uusi epäonnistumisia…ei maar vaa kauniita ajatuksia päähän niin siitä taas lähtee hyvä päivä joka päättyy hyvään iltaan ja lennokkaisiin puutöihin. Aamen

   Tykkää

 4. Irjaleena sanoo:

  Kiitos kuvaesityksestä. Tulee mieleen vanhat kunnon diaesitykset ihmisten ulkomaanmatkoista, erona tietysti se, että tätä esitystä on kiva katsella: erilaisia, mielenkiintoisia, innostavia, haastaviakin kuvia. Lisää vaan, kiitos!

  Tykkää

 5. Kyllä tämä kisojen katsomisen voittaa

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s