6 Comments Lisää omasi

 1. Jennin piti olla näyttelyn suojelija ja sitten lähdettyäni pystytyksestä, joku oli siirtänyt sen ahtaaseen väliin. Nämä yhteisnäyttelyt ovat tällaisia kyynärpääjuttuja. Se ikkuna on tavallaan paraatipaikka, koska se näkyy ympäri vuorokauden ja on aina valaistu. Toisaalta on niin, ettei sinne pääse ”iholle”.
  Kesällä tulee mun yksityisnäyttely. Se on asiana hyvä, mutta galleria on vähän huonossa paikassa sisäpihalla ja valaistus on surkea. Aukioloajatkin ovat vähän mitä sattuu.
  Jos kannustushuutoja alkaa kuulumaan, voin käydä tarjoamassa töitäni muihinkin gallerioihin. Tämä on niin yksinäistä hommaa, että välillä voimat ja usko meinaa loppua tyystin. Kuulunee luovaan prosessiin simmoset surkeuden kokemukset ym. Eilen viimeksi mietin, oliko se tässä ja työt saunan pesään. Aloitin eilen kouluvaarin hommat. Lapsilta tullen saamaan voimaa ja inspiraatiota.
  Kiitos siis Aimolle käynnistä näyttelyssä ja palautteesta!
  Mielellään saa ilmoittaa, jos tulee mieleen joku näyttelypaikka tai joku tilaisuus, missä olisi halukkuutta nähdä töitäni.

  Tykkää

 2. aimo600a sanoo:

  Kävin eilen näyttelyssä Aurassa, jenni on livenä paljon enemmän kuin kuvissa. Tuo puun tuntu tuntui läheltä aivan toiselta kuin näissä kuvissa. Siinä mielessä harmi, että sisällä ei muita töitä ollutkaan. SF-kavalkadia ei päässyt ihan iholta tiirailemaan, Paketti oli hyvä, mutta olivat penteleet ikkunan takana. Jospa näitä on jossakin isompi kattaus tulollaan ?

  Tykkää

 3. Helena Kokkonen sanoo:

  Hauska kuva! Jää vain miettimään, onko jotain vielä vialla, kun noin tiukasti pitää tutkailla.

  Liked by 1 henkilö

  1. Noos niis…aina on jotain vialla. Minulla. Jos ei muuta nii on väärät lasit päässä ja jos lasit oliskin sopivat, pää ei ole…eli helppoa ei ole taiteilijan elo. Onneksi. Siis se kaikki lopulta päätyy. Saiko joku tästä tolkkua? Hyvä. En minäkään, mutta Helenalle taas kiitos kommentoinnista.

   Tykkää

 4. Irjaleena sanoo:

  Keskittyminen kyllä nkyy hyvin silmistä. Nuo työlasit on niin aidonnäköiset!

  Liked by 1 henkilö

  1. No se johtuu siitä, että ne ovat aidot työlasit

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s