4 Comments Lisää omasi

 1. Helena Kokkonen sanoo:

  On sinulla hienot vermeet sahaustiloissasi. Näin minä toki nekin enkä miettinyt vain mahdollisia samettiverhoja!

  Tykkää

  1. Ajattelin vermeitäkin vähän esitellä, että ihmiset saavat käsitystä, mistä se puutavara tulee. Luulevat muuten, että rautakaupasta haen.

   Tykkää

 2. Helena Kokkonen sanoo:

  Niinpä. Paljon pitää suunnitella ja tehdä ennen kuin lopputulos on näyttelykunnossa. Ensin ajattelin, että taustalla oleva punainen olisi verhot, jopa samettiverhot, mutta nehän olisivat ihan järjettömät tähän tilaan. Säleverhotkin ovat paha, sanoo kevätauringon kirkkaudesta ja auringon pölyn näkyviin tuomasta kärsivä, kevätsiivouksen omissa nurkissaan aloittanut tyyppi.

  Muuten, tuli kuvasta mieleeni, että kotonani saattoi olla joskus lapsuudessani pirtissä isän höyläpenkki, Siinä hän ”puuhaili” ja sahaili, Muistan höylän rullaamat lastut lattialla. Niistä sai leikkeihin mukavia koristeita. Hipsutin tuon puuhailut-sanan, koska vitsillä ruukataan sanoa, että miesten työt ja naisten puuhailut. Nyt hokasin myös, että tuossa puuhailu-sanassa on alkuosana puu.

  Liked by 1 henkilö

  1. Saha on hallini lastauslaiturilla, jotta ilma sahatessa vaihtuu. Pölyn ja purun määrä on suuri. Kuvassa sahaantuu leppärunko. Kyseiset haaravänkyrät tulevat näkymään uusimmassa tuotannossani ihan kohtsiltää, joten kannattaa jättää siivoamiset vähemmälle ja viettää enemmän aikaa tarjoilemani kulttuurin parissa! Nii täällä Paraisilla sanotaan kyltyyri.
   Se punainen on puuseinä.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s