5 Comments Lisää omasi

 1. Ihan juurikin osasit kommenttisi laittaa tarkoittamaasi paikkaan.
  Kiitos hienosta elämyksestä. Miksi siitä voin kiittää? No hyvinkin, koska tekstiäsi lukiessani koen eläväni kanssasi töitäni. Sinun tavallasi. Se rikastuttaa ja tuntuu hyvältä.

  Tykkää

 2. Helena Kokkonen sanoo:

  En taaskaan ole varma, mihin lokeroon tämäkin kommentti menee. Katsoin erityisesti kuvaa, jossa on keltaposkinen parrakas mies. Ajattelen viivoja! Monissa töissäsi juuri viivat ovat kiinnostavia. Muistat varmaan Picasson hienot viivat! Niin sinunkin viivasi ovat. Puutöissäsi puun rakenne tekee viivoista eläviä – ja varmaan vaikeitakin, toisin kuin paperilla tai kankaalla. Tai ei kai se viivan tekeminen helppoa ole missään. Minä en ainakaan osaa vetää viivaa kuin viivoittimella. Siihen puun pohjan viivastoon luot omat värisi ja vetosi. Joskus peität, joskus jätät auki. Varmaan monella eri tekniikalla sen teet. Keltaposkisen miehen parrassa tanssivat egyptiläiset figuurit ja monissa muissakin töissä tulee tarkemmin katsoessa mieleen liikkeen, ehkä tanssinkin kuviot, vauhti tai pysähdys. Sitten kun tällä silmällä näen kuvan, melkein unohdan, mitä kuva esittää, siitä jää jäljelle vain rytmi, värit, viivojen erilaiset melskeetkin. Kyllä tykkään katsella ja upota kuvien itselleni avautuviin syvyyksiin.

  Liked by 1 henkilö

 3. Irjaleena sanoo:

  Näen uutta luovuutta. Koen iloa nähdessäni luovaa hurmosta töissä ja tekijässä.

  Tykkää

 4. Irjaleena sanoo:

  Silmät häkellyttävät. Uusi tekniikka: onko se erilaista puun työstöä vai värien erilaista käyttöä vai molempia? Hatunnosto, että jaksat ja haluat koko ajan uudistua ja kehitellä uusia tekniikoita.

  Liked by 1 henkilö

  1. Kyllä se on molempia tai sitähän se on mitä näkee ja kokee. Eli mitä näet ja koet?

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s