9 Comments Lisää omasi

 1. aimo600Aimo sanoo:

  Materiaali, värit ja viivat huikeasti balanssissa. Kuvan nainen on läsnä.

  Tykkää

 2. Minä tykkään joka paikassa kävelykeppiä heiluttavista noidista. Tylsäähän täällä olis muuten ja omaan räyhäämiseen kyllästyy. Eli sama på finska: kiitos kommenteista. Aina otan ne mielelläni vastaan. Ollen sanonut ennenkin, että näillä sivuilla joutuu tyytymään valmiisiin pohjiin eli montaakaan asiaa ei pysty muokkaamaan mieleisekseen. Kerro kuitenkin aina, jos joku pännii, ei toimi tms. Yritän sitten muokkailla.

  Tykkää

 3. Helena Kokkonen sanoo:

  En varmaan osaa käyttää näitä kommentointisivuja oikein. Olen joka paikassa se pahasuinen vanha akka. kävelykeppiä heiluttava räyhääjä, jolle ei mikään kelpaa. Joten tässäkin: Hyvää se, että kommentoidessa samanaikaisesti näkyy kuva, mutta huonoa, että kuva ei näy kokonaisena. Siis vika voi olla siinä, etten osaa käyttää.

  Tykkää

  1. Lisäkommenttia: pääsivulla ollessas klikkaa haluamaasi kuvaa. Sen jälkeen pystyt tsuumaamaan oikeanpuoleista kuvaa. Yritä. Pitäis onnistua.

   Tykkää

 4. Helena Kokkonen sanoo:

  Minäkin tykkään tästä. Jotain mystistä, värit lepäävät kuvassa minun silmiäni miellyttäen. Paljon yksityiskohtia ja hienoja ääriviivoja. Ei heti mene mielestä pois.

  Tykkää

  1. Yritän taas uutta teemaa täällä sivuilla. Onko helppo kommentoida? Jokaisessa valmiissa sivupohjassa eli teemassa tuntuu olevan sekä hyviä että huonoja puolia. Pääasia olisi, että työt näkyvät suht hyvin. Muu on sitten makuasioita. Kommentoinnin helppous olisi myös tärkeätä.

   Tykkää

 5. Joo saattaa tästä vielä jotakin kehittyä…jotakin uutta.

  Tykkää

 6. Irjaleena sanoo:

  Taas kerran uudenlaista tyyliä, tulee mieleen Picasso. Oivallista piirtoa.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s