2 Comments Lisää omasi

  1. Helena Kokkonen sanoo:

    Mitähän tuon teoksen nimi tarkoittaakaan, vaikka ei sen tarvitse merkitä mitään. Katsojalle se voi merkitä jotain muuta kuin tekijälle. Teos on hyvä, mielenkiintoinen; nousi taas yhtenä minua erityisesti koskettavana työnä esiin. Tällä tyylillä on ollut muitakin kuvia aiemmin täällä, vaikken tiedä, miten tyylillisesti teoksiasi jaottelet tai jaotteletko ollenkaan. Erilaisia tekniikoita kuitenkin käytät, mutta se ei kai ole sama kuin tyylilaji. Enkä minä kumminkaan mitään mistään tyyleistä tiedä muutenkaan. Sanojen käyttö on joskus vaikeaa, kun niillä voi olla eri ihmisille erilainen merkitys. Tässä teoksessa värit luovat minulle tunnelman ja sisällön, vaikka pohja ja taustakin vaikuttavat tai siis antavat tälle työlle voiman. Jotain tässä on ja paljon.

    Tykkää

    1. Tämä on räiskintätekniikkaa suoraan väripulloista. Hankalaa, mutta onnistuessaan kiehtoo minua erityisesti. Saa antaa mielen viedä ja luovuuden kukkia. Se palkitsee onnistuessaan

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s