3 Comments Lisää omasi

 1. aimo600 sanoo:

  Pakko kommnetoida täällä, koska veteen piirretty viiva ei annan kommentoida. Tavallaan gorilla ei päästä mua lähelle, eikä kauas. Tekniikkana on siis mukana jotain akavarellihommaa ? Kaveri näyttää gorillalta, mutta jossain kohtaat äkkäät silmälasit. Sitten alkaa tulla lisää inhimillisiä piirteitä. Mielenkiintoinen välitila (katsojan päässä).

  Liked by 1 henkilö

  1. Tätä on taide. Erilaisuutta. Kannanottoja. Havaintoja. Ravistelua. Gorillassa laitan katsojaa miettimään ihmisen ja eläimen erilaisuutta. Onko sitä. Jos on, millä tasolla ja kenen mittareilla mitattuna. Työ on mobile, jonka siis kuuluisi pyöriä eli myös toinen puoli on maalattu. Työ on nähtävillä helmikuun Itäisen kadun kehystämössä.

   Tykkää

 2. irjaleena sanoo:

  Taide on taidetta, punaiset huulet tai puolimetriset ripset eivät ole meikkiä, vaan osa teosta.

  Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s