3 Comments Lisää omasi

 1. Helena Kokkonen sanoo:

  Onko tässä työssä käytetty sitä tekniikkaa, jossa puun pinta on taustan osalta maalattu puun pinta peittäen, ja kasvoissa ja hiuksissa näkyy puun syyt? Joka tapaukssessa sopii hirveän hyvin. Kasvoissa ja hiuksissa puun syyt tuovat hienosti esiin elämän kulun tunteen – vaikka tulevaisuutta ennakoiden, kun tyttö vaikuttaa niin nuorelta, lapsenkasvoiselta ja vanhuuden muutoksilta tietämättömältä. Koen tämän kuvan näin; kauniin surullisena, nuoruutta muistaen, mutta elämän tuomat muutokset ovat väistämättömänä pinnan alla. Hieno tunteisiini vaikuttava työ!

  Ei ole varmaan ihan helppo ollut saada näitä syitä näin kohdilleen. Tai sitten luuloni tekniikastasi ovat taas tehneet oharin. No, minähän en ole asiantuntija tai -tietäjä, olen vain oppinut tai luullut oppivani jotain tekniikoistasi, kun olet niitä täällä selittänyt. Kiitos siitäkin!

  Liked by 1 henkilö

  1. Kyllä tekniikkaa ja puun syitä, niitten näkymistä tai näkymättömyyttä voi kuvailla kertomallasi tavalla. Se on juuri niin mukavaa ja innostavaa, että ihmiset sijoittavat työt omaan elämäänsä ja kokevat työt sen mukaan.
   Kiitos taas kommenteista! Eilen valmistui ( sitä ei kylläkään voi tietää, milloin työ on valmis eli monetkin muuttuvat vielä ) kaksi työtä. Pitää päivänvaloissa katsoa, onko ne julkaisukelpoisia vai laitanko lepäämään.

   Tykkää

 2. Irjaleena sanoo:

  Honkamäntypetäjä po finska. Titta poosta tulee mieleen ystäväni Titta. On voinut vähän nuorempana olla tämä tumma nainen älykkäine silmineen ja hersyvine huulineen. Minua viehättää taustan ja kasvojen selkeä ero: haalea tausta korostaa vahvaa naista. Ihan elämässäkin, ei vain taideteoksessa. Valoisa ja utuinen työ. Pilkettäkin silmäkulmassa sopivasti.

  Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s