4 Comments Lisää omasi

 1. Helena Kokkonen sanoo:

  Olen hengessä mukana!

  Liked by 1 henkilö

 2. Helena Kokkonen sanoo:

  Upotusjyrsintää? Jaahas! Mitähän tuosta sanoisi, eli mitä kuvasta tulee mieleen. En osaa sanoa; jospa näky joskus selkiytyy vai kannattaako uskoa, mitä ensivaikutelma sanoo vai kannattaako jäädä odottelemaan, mitä siitä myöhemmin tulee näkemään, oivaltamaan? Nämä kuvasi ovat joskus niin vaikeitakin, että tulkinta ei ole helppoa. Upotusjyrsinnästä en tiedä mitään, mutta mukavaa, että kerrot työn tekemisen tekniikasta. Toisaalta, voihan se olla tekijän salaisuuskin, jota ei kerrota. Sekin käy. Taiteessa on aina jotain salaisuutta, jota ei pidäkään selittää.

  Tykkää

  1. No hyvin osasit sanoa, vaikket oikein tiennytkään, mitä olisit sanonut. Ensivaikutelma on siinä mielessä veikeä, että joskus se muuttuu myöhemmin paljonkin. Uusista kokeiluistani olen kuullut monasti: ”ei aukee, liian vaikee, kumma tms…” ja annas olla, kun päivä on vaihtunut toiseksi: ”mistä toi upee työ tuli…”.

   Auran näyttely on koottu. Huomenna avajaiset. Saas kattoo, poksauttelenko samppakaljakorkkeja linnunpönttöihin…

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s