5 Comments Lisää omasi

 1. Helena Kokkonen sanoo:

  Siis kuohuviinipullon korkkia avatessa korkin lennon yritys saada korkki pöntön reijästä sisään.

  Tykkää

 2. Helena Kokkonen sanoo:

  Voisiko tällainen olla sopiva kuohuviinipullon korkin ampumisessa piharakennuksen katon yli ja siitä suoraan seuraavan rakennuksen seinään sijoitetun pöntön reijästä sisään a´la meksikolainen pok-a-tok-peli. Vai onko pyhäinhäväistystä yrittää käyttää pntön alkuperäisen tarkoituksen vastaisesti,

  Liked by 1 henkilö

  1. Kuohuviinit kyllä ovat tuttuja, mutta tämä peli. Pok-a-tok. Tätä pitää harjoitella. Joitakin kuohupulloja saattaa tässä pelissä kulua, mutta siinä ollee pelin juju. Mistä tulikaan mieleen sanonta: ”Kyllä sika syitä löytää. Milloin on kärsä kipeä, milloin maa jäässä.” Eli aina löytyy syy kuohuviinin korkkaamiseen. Välillä hyvä, välillä taas loistava.

   Tykkää

 3. Kylläpäs alko janottaa, ku oli nii monta pönttöä…

  Tykkää

 4. Irjaleena sanoo:

  Viime sesongin designejä on näkynyt tuttujen pihoillakin, yks pöllö jäi tosin ilman pönttöä, kun joku pönttö ei saanut aikaiseksi hakea sitä pihalleen. Kai niitä pöllöjä riittää tulevaksikin kesäksi, meinaan lintuja, jotka kaipaavat pönttöjä. Pönttöjä pöllöjä sitä vastoin piisaa kaikkina vuodenaikoina.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s